Tervetuloa seuraamaan Legacyani. Jotkut varmaan ovat törmänneetkin legacyyni Viitasaarista. Valitettavasti Viitasaarille kävi hieman köpelösti kun peli alkoi sekoilla. Toivotaan parempaa onnea Tiiran kanssa. :)

Mutta pitemmittä puheitta, nyt Tiiran suvun pariin.. :)


*****************************************************************************
429450.jpg
Neea Tiira on uuden legacyn kantaäiti. Hän on tietotavoitteinen ja horoskoopiltaan kalat. Hän rakastaa ylikaiken ruskeita hiuksia ja kuntoilua (toisin sanoen, hyväkuntoisia, lihaksikkaita miehiä ;) ) ja inhoaa löyhkää.
Hän on juuri aloittanut opiskelut Academium Simulumin yliopistossa ja on menossa varaamaan huonetta asuntolastaan.

429451.jpg
Tulevan huoneensa ovella hän törmäsi nuoreen mieheen. Nuorukainen kertoi nimekseen Antto ja olevansa pikaisella visiitillä asuntolassa. He jutustelivat tovin niitä näitä, kunnes Anton oli mentävä ja Neean oli pikaisesti varattava huoneensa, sillä asuntolaan tuli uusia asukkaita kaiken aikaa. "Harmi, ettei Antto asu täällä." hän tuumasi itsekseen.

429454.jpg
429452.jpg
Neean huone kampuksella ei ollut kovin erikoinen. Pieni neliön muotoinen koppero, jonne mahtui pöytä, tuoli ja sänky. Huone oli alunperin kaamean hailakka, joten hän hankki sinne punaisen kokolattiamaton sekä maalasi seinät uudestaan. Uusi sänky ja lakanat sekä punainen pöytä ja tuoli toivat hieman pirteämpää ilmettä huoneeseen. Ehkäpä täällä nyt voisi jo viihtyä.
Antto teki Neeaan näköjään vaikutuksen, sillä hän ajatteli nuorukaista kaiken aikaa. :)

429457.jpg
Neealle pääaineen valitseminen ei tuottanut päänvaivaa. Hän oli aina pitänyt piirtämisestä ja maalaamisesta, joten hän alkoi opiskelemaan taideoppia. Sitä varten piti tietysti harjoitella maalaamista, mitä Neea tekikin ahkerasti.

429458.jpg
Ajatukset ihanasta Antosta eivät jättäneet naista rauhaan. Hän niin kaipasi miehen ääntä ja eräänä iltana Neea sitten viimein päätti soittaa pienen puhelun. Hänen vatsanpohjassaan lenteli perhosia kun Anton hunajainen ääni vastasi langan toisessa päässä. Arasti Neea pyysi Anttoa kylään ja tämä suostui mielellään.

429460.jpg
Viimein Antto saapui ja Neea syöksyi innokkaasti häntä vastaan. Varsin tuttavallisesti nuoret tervehtivät toisiaan..olikohan Antollakin ollut ikävä?

429461.jpg429463.jpg
Neea aloitti ujosti pienen flirttailun ja kohta Antto olikin myytyä miestä.

429464.jpg
429465.jpg
Pieni tiirailu ympäriinsä..kyllä, Antto on kuumaa kamaa. :D

429466.jpg
Äkisti Neea nolostui huomatessaan unohtaneensa kaikki hyvät tavat ja viimein kutsui Anton sisälle asuntolaan. Asuntolan kokki oli juuri asettanut tarjolle juustopastaa asuntolan nälkäisille opiskelijoille ja Antto haki heti lautasellisen. Neea sen sijaan pitää kiinni linjoistaan ja joi pelkkää tuoremehua.

429467.jpg
Anton syötyä juustopastansa, Neea ei voinut enää vastustaa kiusausta. Hän syöksyi suutelemaan Anttoa ja (onnekseen) Antto vastasi hänen suudelmaansa. Sydämiä leijui ilmassa ja he hyvästelivät viimein toisensa oikein onnellisina. <3

429468.jpg
Jotta totuus ei unohtuisi, Neean oli hetkeksi hyväksyttävä se tosiasia, että opiskelut oli myös hoidettava vaikka Antto olikin niin ihana. Ensimmäisen opiskeluvuoden puolikkaan lopputyön naputtaminen alkoi.
429469.jpg
Ja vaikkei päässä välillä pyörinyt yhtään järkevää ajatusta...
429470.jpg
...Neea sai kuin saikin lopputyönsä valmiiksi. Varsin hyvissä ajoin vielä, sillä loppukokeeseen oli vielä reilusti aikaa.

429471.jpg429472.jpg
Taideopinnot vaativat muitakin taitoja kuin vain siveltimenpitelemistaitoa, joten Neea tavattiin usein luentojen jälkeen asuntolan oleskelutiloissa istumassa nenä kirjassa. Hän halusi paitsi pärjätä opinnoissaan, myös kerätä mahdollisimman paljon taitopisteitä. Hänen elämäntoiveenaan on nimittäin kaikkien 7 taidon täydellinen osaaminen.

429474.jpg
Peilistä tuli hänen hyvä ystävänsä puhetaitojen opiskelemisessa.

429475.jpg
Ja kuntoillakin piti, jotta pysyi hyvässä kunnossa. Tässä jumppaa Neean tahtiin. :)

429476.jpg
429477.jpg
Kaiken opiskelun ja taitopisteiden keräämisen lisäksi Neea ehti vielä katsella..naisia? Ei, ei hän ollut Anttoa unohtanut, vaan varsin kaukonäköisenä nuorena naisena etsi kampukselta mahdollisia tulevia puolisoja perillisilleen. Vaan, jospa nyt kuitenkin ensin hoitaisit nuo opiskelusi suosiolla... :)

429478.jpg
"Tässäpä komea mies.." Neea ajatteli irokeesimiehestä. "Hänestäpä oiva puoliso tyttärelleni." Niin, ei hän sentään ollut Anttoa unohtanut, vaikka nuoret eivät olleet toisiaan nähneetkään muutamaan päivään.

429479.jpg
Eräänä iltapäivänä istuskellessaan pyjamassaan tv:n ääressä, Neean mieleen paukahti mitä parhain idea.

429480.jpg
Hän soitti Anton kylään..(ei, se ei ollut se mitä parhain idea)
429481.jpg
Toivotti tämän tervetulleeksi hyvin tarmokkaalla tavalla. ;)
429482.jpg
Ja viimein, jonkun vieraan pahaa-aavistamattoman opiskelijapoikasen huoneessa, kysyi haluaisiko Antto muuttaa hänen luokseen. "Jaa, tänne asuntolaanko?" Antto kysyi hämmentyneenä. "No, ainakin ensi alkuun..mitä sanot?" kysyi Neea arasti. "Totta ihmeessä muutan." Näin Antto muutti asuntolaan ja joku vieras pahaa-aavistamaton opiskelijapoikanen joutui luovuttamaan huoneensa ja lähtemään. :D Antto osoittautui perhetavoitteiseksi skorpioniksi, joka halusi Kapteeni Sankariksi.

******************************************************************************
Näin alkoi Tiiran suvun tarina. Miten nuorenparin yhteiselo alkaa sujua, siitä enemmän seuraavassa osassa. :)