Toinen osa tuleekin vielä tämän vuorokauden puolella. Kolmanteenkin osaan on jo kuvat valmiina, joten ehkäpä piakkoin saan nekin postattua.
Tämä on nyt tällainen höveli väliosa ennen kuin taas tapahtuu mitään merkittävää..Häröilemään yliopistolle. ->
*********************************************************************************
430789.jpg
Eräänä kauniina aamuna asuntolan kokki tyri räiskäleet ja syttyi pieni tulipalo. Hälytyslaitteet olivat vanhaa (ja halpaa) mallia, mutta toimivat sentään. Paha kyllä kastelivat puoli ruokasalia.

430790.jpg
Niinpä paikalle osunut opiskelijaneitonen ja kokki koittivat pysytellä kuivina suojaamalla päänsä käsillään ja pyrähdellen huoneen nurkasta toiseen.

430791.jpg
Tulipalo vaikutti ilmeisen negatiivisesti erääseen viattomaan tyttöön. Sekosi raukka.

430792.jpg
430793.jpg
430794.jpg
430795.jpg
Kuten sekosi myös toinenkin. Tämä sekoaminen johtui tosin siitä, että eräs poika torjui hänen lähentelyään. Taisi olla romantiikkatavoitteinen tyttö ja tavoitepisteet valmiiksi jo alhaiset, sillä siinä paikassa häneltä katosi kaikenlainen aivotoiminta, mitä nyt vain voisi normaaliksi ikinä kuvailla.

430796.jpg
Asuntolaan vilisti myös ilkialaston nuorukainen. Samainen kaveri viuhahteli asuntolassa tasaisin välein, aluksi hämmennystä aiheuttaen, mutta pian asuntolan väki tottui tähän ilmestykseen eivätkä juuri reagoineet hänen hulatanssikeikutuksiinsa.

430797.jpg
430798.jpg
Asuntolassa oli tuona päivänä jotain pahasti vialla. Vaaleanpunahattuinen tyttö tuli ensin uhittelemaan Neealle ja oli sitten hyvin loukkaantunut kun tämä antoi samalla mitalla takaisin...

430800.jpg
430801.jpg
No, tappelu tietenkin.
430802.jpg
..Jonka Neea ansiokkaasti voitti. Oppipa vaaleanpunainen olemaan ryppyilemättä..vai oppiko..?

430803.jpg
Samaan aikaan kun Neea tappeli vaaleanpunahattuisen kanssa, aikaisemmin päivällä seonnut sinipukeinen tyttö heilasteli *mopin kanssa. Huomatkaa tuo varsin ihastunut ilme. :D

430805.jpg
Kiukkuinen vaaleanpunainen, moppiin ihastunut Sininen sekä muhinoiva nuoripari samassa huoneessa. Mitähän tästä seuraa...

430806.jpg
Niinpä niin. Vaaleanpunainen kiukustui Neean ja Anton huomaamattomuudesta ja hyökkäsi Neean kimppuun. Eihän sitä nyt sovi muhinoida julkisesti, etenkään jos samassa huoneessa on joku, kellä on mieli ihan sekaisin.
Eipä silti, epäilen vahvasti ettei Sininen sillä hetkellä nähnyt ketään..tai siis mitään muuta kuin armaan Moppinsa. :>
430807.jpg
"Tuossa tytössä on jytyä." näyttää Laama (Lanavaara nimeltään) tuumivan.
430808.jpg
Vaaleanpunainen joutui jälleen nielemään tappionsa. Eikä ihme, sillä Neea oli huippukunnossa treenattuaan itselleen jo 8 kuntopistettä.

******************************************************************************
Tällainen hölmö väliosa tämä..Kolmannessa osassa vaihteeksi tapahtuukin jotakin. :)
*) Moppi koostuu siis lattianpesuvälineestä ja pahvilautasesta. :D